ELLA FITZGERALD - Ella & Her Fellas (2CD)

Ella & Her Fellas (2CD)

שנה: 2019
סגנון:  ג'אז ג'אז ווקאלי


1. (Who Walks In When I Walk Out (with Louis Armstrong
2. (I'm Beginning To See The Light (with Duke Ellington
3. (He's My Guy (with The Four Keys
4. (Cow Cow Boogie (with The Ink Spots
5. Sentimental Journey (with Eddie Heywood
6. (I Wished On The Moon (with Nelson Riddle
7. (For Sentimental Reasons (I Love You) (with The Delta Rhythm Boys
8. (Baby, It's Cold Outside (with Louis Jordan
9. (That's The Way It Is (with The Ink Spots
10. (Don’t Cha Go ‘Way Mad (with Sy Oliver
11. (Dedicated To You (with The Mills Brothers
12. (Oops! (with Louis Armstrong
13. (You Turned The Tables On Me (with The Daydreamers
14. (Stone Cold Dead In The Market (with Louis Jordan
15. (Too Close For Comfort (with Joe Williams & Count Basie
16. (The Very Thought Of You (with Louis Jordan
17. (It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing) (with Duke Ellington
18. (It's A Pity To Say Goodnight (with The Delta Rhythm Boys
19. (I'm Confessin' That I Love You (with The Song Spinners
20. (Can Anyone Explain (No! No! No!) (with Louis Armstrong

1. (That Old Feeling (with The Daydreamers
2. (Into Each Life Some Rain Must Fall (with The Ink Spots
3. (Take The ‘A’ Train (with Duke Elllington
4. (Dream A Little Dream Of Me (with Louis Armstrong
5. (My Heart And I Decided (with The Four Keys
6. (It's Only A Paper Moon (with The Delta Rhythm Boys
7. (Georgia on My Mind (with Nelson Riddle
8. (Petootie Pie (with Louis Jordan
9. (I Gotta Have My Baby Back (with The Mills Brothers
10. (M.I.S.S.I.S.S.I.P.P.I (with Four Hits & A Miss
11. (I'm Beginning To See The Light (with The Ink Spots
12. (Drop Me Off In Harlem (with Duke Elllington
13. (A-Tisket, A-Tasket (with Chick Webb
14. (Peas And Rice (with Louis Jordan
15. (Body And Soul (with Nelson Riddle
16. (Big Boy Blue (with The Mills Brothers
17. (Would You Like To Take A Walk (with Louis Armstrong
18. (I'm Making Believe (with The Ink Spots
19. (Caravan (with Duke Elllington
20. (You Won't Be Satisfied (Until You Break My Heart) (with Louis Armstrong

פרטי מוצר

  • תאריך יציאה:27/06/2019
  • תאריך יציאה מקורי:
  • חברת הפצה בארץ:קמע
  • חברת תקליטים בחו"ל:Not Now Music
  • ברקוד:5060143497179
  • סגנון:ג'אז, ג'אז ווקאלי
  • מספר יחידות (במוצר):2
  • פורמט:CD
  • פורמט נוסף:
  • שפות:
  • כתוביות:
  • סאונד:
  • איזור:
  • מדינה:
  • קידוד:
  • אורך:
  • יחס מסך:
  • רזולוציה:
  • שחקנים:
  • במאי:
  • מפיק:
  • תוספות מיוחדות:

הוסף תגובה

שם מלא:
תגובתך עבור מוצר זה כבר התקבלה
תגובתך נשמרה בהצלחה ותפורסם לאחר אישור המנהל.